15 октомври 2009

Прекрасен ден!

Всичко е добре, когато започва добре.Днес, бях приятно изненадан от жената на моя живот.Закуска, кафе и още ред други неща.Хубаво е когато любимият човек е до теб.Проблемите с г-н.Панайотов не са отминали, но това ми дава положителен заряд.Всичко е различно когато човекът когото обичаш е до теб.Мога само да и благодаря за положителният заряд който ми дава.В дни като днешният разбирам, че животът ми има смисъл.Смисъл да продължа напред.Смисъл да знам, че човекът до мен ме обича.Има една максима която гласи "Любовта може много, но парите могат всичко" донякъде е така, но без любов сме загубени.Обичам те мило.Нека нищо и никой не ни разделя.

12 октомври 2009

Не се предавам-част2

Тъй като имам статия с това загавие, реших тази да е част-2.Тази, обаче ,няма нищо общо с предната ми. Тук се говори за приятели, 4 лева и супер админ. Нямах желане или мотив за тази статия. Поводът е изявленията на г-н Панайтов в блогa му. Във въпросната статия господин Панайтов буквално иска да ми каже, че едва ли не съм сексуален маниак.Е ,слава на Бога, има хора,които ме познават малко по-добре от него.Иде на реч, че аз срещу сумата от 4-ри лева съм готов да си легна с дадено момиче.Нещо, което е абсурдно.

Въпросният господин също така е и администратор в:EzHostSolястото, където беше хостнат моят личен блог с адрес:www.androblog.info.Никак не ме учуди и фактът, че днес сутринта ми се зареди страницата на Уоут Дисни при набиране на адрес:www.androblog.info в полето на браузъра ми.Във въпросната статия г-н Панайтов се изкарва едва ли не-най великият мъж на света, а аз съм бил "лайно на дъжд" (цитатът е буквален).Е, може и да е така.Не споря.Ето и фактите:живея самостоятелно близо 10 години (как лети времето),работя и си изкарвам парите с честен труд,не чакам на готово или на родителите си.Те са ми длъжни до навършване на пълнолетие.И ако това ви се струва малко ,нека г-н Панайотов се похвали с подобно нещо.

С тази своя препратка г-н Панайотов иска да ми каже, че съм дете или кой знае какво?

Факт е, че той лично живее заедно с родителите си.В това няма нищо лошо.Нещо, с което аз отдавна съм скъсал.

С тази своя публикация искам да накарам лицето Панайотов ,ако има някакъв проблем с мен, да излезе мъжки и да поговорим открито.Не е необходимо да се прави на супер админ.Поведението му граничи с израза "Вижте ме , кой съм аз".Да спре да си играе на Господсвета на компютрите), защото има хора, които са доста по-добри от него.И не на последно място да ми освободи домейна от мрежата на EzHostSol или DreamHost (по негово усмотрение на той от двата хостинг сървъри).Имам желанието въпросният домейн да бъде хостнат на друго място ,а той спъва умишлено това.Нямям какво друго да добавя.Оставям г-н Панайотов да вземе своето решение.Надявам се то да е от полза и на двамата.

11 октомври 2009

Добрия стар blogger

Хубаво е отново да си там от където си почнал.