24 декември 2009

Честита Коледа:)))

Честита Коледа на всички.Скоро предстои и друг празник.Нека новата 2010 година ни донесе много радост, късмет и защо не сбъдване на всички желания и мечти.Весели празници от все сърце на всички.

23 декември 2009

Предизвикателство.........

Да си пешеходец в България, се оказа истинско предизвикателство.Най-вече през зимата.Всеки средностатестически пешеходец е принуден да прояви нечовешки усилия за да се придвижи някъде.Има толкова много безработни, които могат спокойно до поразринят тротоарите срещу заплащане, но явно в България това не става.Да не споменавам, че техниката също вече е на подабаващо ниво.Решения има, но явно няма кой да ги вземе.И докато всички се опитват да ни убедят, защо е важно да гласуваме никой не проявява инициативата всички обещания да бъдат спазени.В положение като това вече не си мисля, а съм убеден защо младите напускат родните си места, за да търсят препитание по света.Просто в нормалните държави системата просто работи.Остава надеждата, че и тук нещата ще се променят, но кога никой не знае.В моменти като този не се гордея много, че съм Българин.За сега това оставям коментарите на вас.

20 декември 2009

Почина Британи Мърфи


Актрисата Британи Мърфи е починала в Лос Анджелис в неделя сутрин местно време, съобщи Ройтерс.

Според информациите в американските медии, причината за смъртта на 32 годишната Мърфи е внезапно спиране на сърдечната дейност (cardiac arrest). Спешното обаждане до градската пожарна служба е било от съпруга й - британския сценарист Саймън Монжак. Мърфи е била откарана в медицинския център Cedars-Sinai. Обявената причина от лекарите е същата като в първите съобщения за смъртта на Майкъл Джексън в края на юни. Тогава кардиолози обясниха, че тази диагноза се поставя когато не са ясни причините за смъртта и спирането на сърцето. Специалистите уточняват, че няма нищо общо между инфаркт и cardiac arrest.
Източник:Dnevnik.bg.Всичко за смъртта на Британи вижте тук.
Източник на снимката:Google

Прекръстиха най-високия водопад в света


Президентът на Венецуела Уго Чавес прекръсти в неделя най-високия водопад в света.

Вместо Анхел по името на американския изследовател Джими Ейнджъл, той вече ще се казва Керепакурай Меру, както го наричат местните индианци.

"Това си е било наше дълго преди тук да пристигне Ейнджъл. Това е собственост на местното население, на нас, аборигените. Хиляди хора са го виждали преди да го "открие" Джими Ейнджъл", заяви Чавес в телевизионното си неделно шоу.
Източник:Dnevnik.bg.Всичко за новината прочетете тук.

16 декември 2009

Тихо се сипе....2

Преди няколко дена споделих за първите снежинки.Днес положението е доста по лошо.Натрупа повече снежец.Температурите паднаха драстично.След снощната поледица, днес има доста повече сняг.Днес забелязах и първите снегорини.Надеждата ми за снежна Коледа вече е факт.Ще продължавам да отразявам събитията около снежната покривка.А сега отивам да се трудя.

12 декември 2009

Тихо се сипе...



Това са първите снежинки.Снимката е пред нас.Този сняг няма да се задържи, но пък се вижда, че зимата е тук.Зимата не е от любимите ми сезони, но пък е радост за доста деца.Надявам се съвсем скоро да натрупа доста сняг.А до тогаза ще се радваме на този.

06 декември 2009

Samsung S5230-Get in TOUCH


Това е най-новата технологична играчка с която се сдобих. Доста отдавна не бях си купувал нещо за мен. Последната технологична новост с която се сдопих беше персонален MP3 плеър Philips-Go Gear Spark. И ето, че сега се радвам на нов телефон .Какво да кажа за него. Първо е Самсунг. А щом е телефон това е марката на която се доверявам изцяло.Второ изцяло сензорен дисплей.Функциите са много и още не съм ги разучил всички. Трето е бял. Да именно. Вариантите бяха бял и розов.Заложих на бялото. Не е типично за мъж, но пък е нестандартно. За сега това като го разуча още.