20 февруари 2010

Мисия - "ПИНГВИН"


Тези дни времето е доста топло.Вече писах по темата, за снега и непочистените улици.Всеки от Вас, е гледал Animal Planet.Въпросният ТВ канал ни увлича в чудният свят на животните.Аз, ще обърна внимание на пингвините.Доста симпатични животни.Оглеждайки се по улиците всеки от нас може да забележи походката на хората.Аз, я наричам походка "пингвин".Кобинацията на сняг и слънце е равна на киша.Като добавим и непочистените тротоари става неочаквано добра комбинация.Мисля да спра до тук, тъй като темата е доста голяма.Коментарите от Вас.
Източник на снимката:Google.com

16 февруари 2010

Интернет страница

От днес, официално имам лична страница в интернет.Страницата съществува отдавна, но до сега нямах време да се занимавам с нея.След като съм безработен обаче, реших да я обновя.Надявам се да ви хареса.Адреса е:www.lomonosov-bg.hit.bg.Разполагам с лично мой домейн, но поради причини, които не зависят от мен не мога да го ползвам.Това и е основната причина да избера www.hit.bg за място където да я разположа.Това е от мен.Посетете, забавлявайте се и заповядайте отново.

09 февруари 2010

Ходене по мъките

Когато останах безработен си мислех, че това е края.Ето, че животът ми поднесе още изненади.В комбинация с лошото време, ситуацията стана още по-трудна.След мъките ми в "Агенцията по заетостта" днес се срещнах с бюрокрацията в РУ "СО"-Русе.За мое щастие системата проработи просто перфкетно.Имах психическата нагласа да вися по опашки и какво ли още не.Забелязвам, че и България става европейска страна.Малко тромаво, но все пак има надежда.Сега остана само да чакам парично обещетение.Надявам се и то да бъде европейско, но надали ще стане така като искам аз.Остава само да бъда оптимист и да си намеря работа час по скоро.Ако имате предложения пишете.За сега това, ще продължавам да търся и няма да се откажа лесно.Да не завравяме, че съм зодия "ИНАТ".

02 февруари 2010

Малък зимен романс....

Това ми се случи наскоро. Ще си премълча коя е дамата. Мога само да кажа, че това е едно от най-хубавите неща които са ми се случвали напоследък. Жалко, че радостта ми ще трае още няколко дена. Имам и снимков материал, но от съображения за сигурност няма да ги покажа. Има си доста причини които ме спират. Както се казва всяко начало, има и край. Важно е, че всичко което се случи макар и кратко беше хубаво. А сега отивам да видя как е дамата, тъй като ми домъчня за нея. От мен толкова. Коментарите са от вас.