30 май 2009

29.05.2009


Вчера, какато знаем беше ден на национален траур.Питам се отново какво трябва още да стане че, да се замислим за нещата случващи се в нашата държава?
Тези от вас които следят моите публикации знаят за какво говоря.Отново търсим под вола теле.Кой е виновен, и не можеше ли да не се случи? Ами явно не. Отново е време за избори.Този път не само за БГ ами и Европарламент.Отново същия въпрос.За кого?
Отговора е много прост.За никого.Не може, нещата да се случват, и никой да не поеме своята отговорност.Индиго,река Лим,моста в град Бяла и още ред други.Приложил съм примерно изображение на въпросния "Автобус".Живеем "уж" в "Европейска държава". Ами не си личи.Отново и отвново как се взима свидетелство за правоуправление на подобно транспортно средство,без дори да да знаеш как изглежда то.Думи нямам.Нека всеки се замисли, и поеме своята отговорност.Само така нещата, ще се подредят по местата си.В противен случай, ще има още доста такива дни като вчерашния.Нека отново да спомена че, когато тези от статистиката на КАТ, станат нашите близки и роднини нещата стоят по-друг начин.Нека не допускаме това!

Няма коментари: