12 октомври 2009

Не се предавам-част2

Тъй като имам статия с това загавие, реших тази да е част-2.Тази, обаче ,няма нищо общо с предната ми. Тук се говори за приятели, 4 лева и супер админ. Нямах желане или мотив за тази статия. Поводът е изявленията на г-н Панайтов в блогa му. Във въпросната статия господин Панайтов буквално иска да ми каже, че едва ли не съм сексуален маниак.Е ,слава на Бога, има хора,които ме познават малко по-добре от него.Иде на реч, че аз срещу сумата от 4-ри лева съм готов да си легна с дадено момиче.Нещо, което е абсурдно.

Въпросният господин също така е и администратор в:EzHostSolястото, където беше хостнат моят личен блог с адрес:www.androblog.info.Никак не ме учуди и фактът, че днес сутринта ми се зареди страницата на Уоут Дисни при набиране на адрес:www.androblog.info в полето на браузъра ми.Във въпросната статия г-н Панайтов се изкарва едва ли не-най великият мъж на света, а аз съм бил "лайно на дъжд" (цитатът е буквален).Е, може и да е така.Не споря.Ето и фактите:живея самостоятелно близо 10 години (как лети времето),работя и си изкарвам парите с честен труд,не чакам на готово или на родителите си.Те са ми длъжни до навършване на пълнолетие.И ако това ви се струва малко ,нека г-н Панайотов се похвали с подобно нещо.

С тази своя препратка г-н Панайотов иска да ми каже, че съм дете или кой знае какво?

Факт е, че той лично живее заедно с родителите си.В това няма нищо лошо.Нещо, с което аз отдавна съм скъсал.

С тази своя публикация искам да накарам лицето Панайотов ,ако има някакъв проблем с мен, да излезе мъжки и да поговорим открито.Не е необходимо да се прави на супер админ.Поведението му граничи с израза "Вижте ме , кой съм аз".Да спре да си играе на Господсвета на компютрите), защото има хора, които са доста по-добри от него.И не на последно място да ми освободи домейна от мрежата на EzHostSol или DreamHost (по негово усмотрение на той от двата хостинг сървъри).Имам желанието въпросният домейн да бъде хостнат на друго място ,а той спъва умишлено това.Нямям какво друго да добавя.Оставям г-н Панайотов да вземе своето решение.Надявам се то да е от полза и на двамата.

6 коментара:

СкручЪ каза...

А тоя хостинг (и домейн) платен ли беше всъщност или просто приятелски подарък?

hlorida каза...

Интересно....аз четох статията на и не останах с впечатление, че някой казва, че си сексуален маниак, по-скоро че не си мерил приказките си в случая. нито останах с впечатление , че си готов да си легнеш с момиче за 4 лева....по скоро, че ти се иска.

Ама това както и да е...

Интересно е също, как след като явно дълго време сте били "приятели" и изведнъж сега става важно за споменаване, нещо което явно си е било така и когато си му бил "приятел"....че живеел с родителите си (в което уж не виждаш нищо лошо, ама нещо пак не уцелваш начина да го покажеш на дело)....то явно с такива "приятели", на които изведнъж им "просветва", врагове на човек не му трябват.

Може да ти е черен човека, защото явно сте се сдърпали и може да си страшно горд с постигнатото от теб, но ако си мислиш, че това ти дава право да правиш и говориш каквото си искаш, и същевременно да очакваш да няма никакви последствия....вероятно грешиш.

Lomonosov каза...

@СкручЪ:Второто бих казал.За което съм му супер признателен.Никой не е отрекъл, че сме си помагали.Аз съм готов и сега да му помогна ако мага с нещо.

Lomonosov каза...

@hlorida:Напротив не съм горд от това което съм казал.Тук не става въпрос кой каде и/или с кого живее.Става на въпрос, че се засегнах от израза "лайно на дъжд".Постигнал съм всичко сам.Това е нещото с което се гордея.А за искането-не ми се иска.Имам кой да ми дава.Последствията ми бяха ясни.Както виждаш понасям ги.Всяко нещо си има две страни.Казал съм това което смятям.Може би в него момент прекалих, но не съм влагал нищо сериозно в думите си.Просто ме разбраха погрешно.

fitila каза...

prochetoh i dwete blogwaniq i mi se struwa 4e tiq ne6ta koite ste kazali ste gi kazali i pred swideteli. 4udno e kak o4akwate togawa da wi powqrwat i posledno koe ot dwete ste wie - toq s 4eterite leva ili kawalera. zaradi myzhleta kato was zhenite sa stanali deficit.

Lomonosov каза...

@fitila:Никога не съм откавал да почерпя която и да е дама.Истината е, че и от двете страни нещата са доста преувеличени.За жените не смятам, че са дефицит.Смея да твърдя, че аз имам повече приятелки жени от колкото мъже.И ако смяташ, че никога не съм черпил когото и да е грешиш.Дори и на Краси съм му помагал винаги с каквото мога.Така, че смятам подобни коментари за безпочвени.Не мисля, че когато не познаваш някого можеш да определиш какъв е той.Аз може да съм всякакъв, но преди всичко съм кавалер.Излизал съм с доста момичета.Повярвай ме нищо не им е липсвало.