20 февруари 2010

Мисия - "ПИНГВИН"


Тези дни времето е доста топло.Вече писах по темата, за снега и непочистените улици.Всеки от Вас, е гледал Animal Planet.Въпросният ТВ канал ни увлича в чудният свят на животните.Аз, ще обърна внимание на пингвините.Доста симпатични животни.Оглеждайки се по улиците всеки от нас може да забележи походката на хората.Аз, я наричам походка "пингвин".Кобинацията на сняг и слънце е равна на киша.Като добавим и непочистените тротоари става неочаквано добра комбинация.Мисля да спра до тук, тъй като темата е доста голяма.Коментарите от Вас.
Източник на снимката:Google.com

2 коментара:

Анонимен каза...

Няма лошо да е обширна темата,аз ти предлагам да я доразвиеш. Освен по походката,по какво друго си приличаме с пингвините?Може би ще се получи интересен материал,пък и едва ли ти липсват познания,щом си фен на Енимъл Планет :) За съжаление,не сме като тях по отношение на моногамността...

Lomonosov каза...

@Анонимен:Благодаря, за хубавия коментар.Фен е малко пресилено.По-скоро гледам когато имам време.А за моногамноста мисля, че това е личен избор на всеки човек.Темата искам да се доразвие от читателите на блога.Мисля, че всеки има мнение и трябва да го изрази.Това е от мен.