05 юли 2010

Зов за помощ- Ирина Иванова Мишонова, гр. Хасково( Будна кома)


В началото на май тази година 12-класничката Ирина Иванова Мишонова от гр. Хасково попада в катастрофа, от която следват тежки последствия. Тя попада в хасковската многопрофилна болница със счупен крак и травми в таза. По-късно състоянието ѝ се усложнява и тя изпада в кома , която продължава до преди около седмица, когато Ирина изпада в будна кома. Междувременно тя е преместена в болница в гр. Пловдив.
Семейството ѝ няма нужните доходи за осигуряване на лечението и рехабилитацията, от която тя се нуждае сега, за да продължи възстановяването си. За съжаление, Ирина не може да продължи престоя си в пловдивската болница и трябва да се премести в някоя болница в София, където да може да се възстанови. Най-належащият проблем в момента е, че не може да се намери болница, в която да я приемат за лекуване. Умоляваме всички, от името на семейството, които могат или знаят някаква информация за свободни места в болници в неврологическо и интензивно отделение в София да я споделят тук или да се свържат директно с майката на Ирина на телефон 0887956831 или e-mail адрес taniu66a@abv.bg .
От известно време насам също се набират и средства за лечението на Ирина. Всеки от нас може да помогне като преведе пари на банкова сметка:
Райфайзенбанк
IBAN:BG76RZBB91554033080903
BIC:RZBBBGSF
Ирина Иванова Мишонова
ЕГН 9104038452

или с пощенски превод на името на майката на Ирина:
Хасково Централна Поща
Татяна Петровна Мишонова
ЕГН 5903232676.
НЕКА НЕ СМЕ ЕГОИСТИ И ПОМОГНЕМ НА ТОВА МЛАДО МОМИЧЕ.

Няма коментари: